Haber

9 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen baba 22 yıl hapis istedi

9 yaşındaki kızı B.Ş.’ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan M.Ş. KONYA’da. (43) hakkında ‘çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan 22 yıl hapis istemiyle dava açıldı. İlk kez hakim karşısına çıkan M.Ş., “Suçlamayı reddediyorum. Beraatimi ve tahliyemi istiyorum. Çiftçiyim, ürünüm tarlada kaldı, kaldıramadım” dedi.

Nisan ayında 3. sınıf öğrencisi B.Ş. annesi S.Ş. babası M.Ş. Nisan ayında ona cinsel tacizde bulundu. S.Ş. ardından Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek eşi hakkında suç duyurusunda bulundu. Jandarma tarafından gözaltına alınan M.Ş., 1 gün tutuklu kaldıktan sonra 6 Nisan’da tutuklandı. M.Ş., kendi ifadesiyle, “Eşimle aramda zaman zaman tartışmalar oldu. Kayınpederimle aramda da husumet vardı. Bana iftira attıklarını düşünüyorum. Zaman zaman kızım gelip bana dokunurdu. Onu bu konuda uyardım. Hatırlayamadığım bir dönemde kızımın poposunu oyun oynarken ısırdım. Suçlamaları kabul etmiyorum.”

EŞİNE YAZDIĞI İFADESİNDE, İSTİSMARI KABUL ETTİĞİNİ VE AFFINI İSTEDİĞİNİ YAZDI, Seydişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, M.Ş. Hakkında ‘çocuğa nitelikli cinsel istismar’ suçundan 22 yıl hapis istemiyle dava açtı. İddianamede; Mağdur B.Ş. babası tarafından cinsel istismara uğrayan annesi S.Ş.’nin durumu annesi S.Ş. ‘Bu hayatımın en büyük hatası, biliyorum. Senden af ​​dilemeye utanıyorum. Beni affet, yalvarıyorum. Şimdi herkes duyacak mı? Bu hatam affedilemez; Biliyorum, ama sana yalvarırım, beni affet. Mağdur ve müştekinin zanlıya iftira atmadığı tespit edilmiş, iftiraya yer olmadığı, mesajları gönderenin şüpheli olduğu, bu deliller doğrultusunda maktul ve müştekinin beyanlarının önemli ve inandırıcı olduğu kanaatine varılmıştır. İddianame, Seydişehir Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Sanık M.Ş., annesi S.Ş. ve parti avukatları ilk duruşmaya katıldı. S.Ş., ifadesinde, “Yanlış anlaşılmayı düzeltmek için buradayım. Eşimle tartıştım. Daha önce kadınla görüştüğünü yakaladım ama affettim. Bir daha böyle bir şey olmayacağına dair söz verdi. Bir daha yakaladığımda konuşmadım. Neden uzattım dedi? Yapmam dedin deyince tartışma başladı. Kavga anımıza çocuklar da tanık oldu. Çocuklar da kötüydü. Kızım yanıma gelip ‘Diyeceğim’ dedi. ‘Babam yapıyor bana’ dedi. Başımdan aşağı kaynar su döküldü. Kızım bunları anlatırken eşim rezidanstaydı. Ama o başka bir odadaydı. Ben şans vermedim ama tekrar anlattırdım. Eşimle konuşmak için yatak odasına gittim. Bağırdım aradım. ‘Sen nasıl birisin? Dinlemedim, aslında çok kızmıştım. Kayınvalidemi aradım ve yanına gittim. ‘Ben çok utanıyorum. ‘Böyle bir durum var’ dedim. Oğlunu aradı orada kabul etmedi. Öyle bir şey yapmadığını söyledi. Evdekiler gidince aileme durumu anlattım. Ertesi gün adliyeye gittik.” Oğlan sakinleşti. Kızım yanıma gelip babasının dışarı çıkıp çıkmayacağını sordu. ‘Telefonda izlediğim bir videoda bir çocuk babasının yaptıklarını anlatıyordu. Ben de senin gitmen için aynısını söyledim.’Babamın hapse gireceğini bilmiyordum’ dedi. Yapma’ dedi. Boşanmamdan korktuğu için böyle söyledi. Çocuğuma inandım ve şikayette bulundum. Evlilik ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum ama boşanma davası da açmadım. Olaydan şikayetçi değilim” dedi. SAVCI VE HEYETTEN ‘ŞİDDETLİ SUÇ ŞÜPHESİ’

MS ise savunmasında suçlamaları reddederek, “Gerçekten masumum. Beraatimi ve tahliyemi talep ediyorum. Ben bir çiftçiyim. Her şeyim tarlada kaldı, kaldıramadım” dedi. Çocuğumu kastettiğini fark etmemiştim.”

haberadalar.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu