Haber

Bakan Kurum Gölbaşı’nda incelemelerde bulundu

Bakan Kurum Gölbaşı’nda incelemelerde bulundu

ANKARA – Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde belediyeyi ziyaret ederek, millet bahçesi ve ilçede yapılan diğer projeler hakkında bilgi aldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “İlk Evim İlk İş Yerim” projesi kapsamında Gölbaşı’nda düzenlenen TOKİ çekilişine katıldı. Programın ardından Gölbaşı Belediyesi’ni ziyaret eden Kurum, Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’ten ilçedeki projeler hakkında bilgi aldı. Belediye başkanının ziyaretinin ardından yapımı devam eden Gölbaşı Millet Bahçesi’ne giden Kurum, bölgede yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı ve çalışanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Burada bir konuşma yapan Kurum, Ankara’da yapımı devam eden 6 millet bahçesinin bir kısmının yapım aşamasında olduğunu, diğer kısmının ise ihale aşamasında olduğunu bildirdi.

Gölbaşı Millet Bahçesini mart ayında vatandaşların hizmetine sunacaklarını belirten Kurum, Mamak’ın Altınağaç Mahallesi’ndeki askeri bölgeye yapılacak millet bahçesi projesinin ihalesinin yapılacağını duyurdu. Kurum daha sonra AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı’nda örgüt üyeleriyle görüşmeye gelerek Gölbaşı temaslarını sonlandırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu