Haber

Cumhurbaşkanlığı Yat Yarışında Kaptan Kalp Krizinden Öldü

Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışları’nda yarışan Nova Takımı’nın kaptanı Mustafa Erol, Muğla’nın Bodrum ilçesinde yarış sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışları’nın son etabı Muğla’nın Marmaris ilçesinde başladı. Başlangıç ​​noktasından yola çıkan sporcular, yaklaşık 20 saat süren yarışın ardından Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi kıyılarına ulaştı. ‘Nova’ teknesinde yarışan Kaptan Mustafa Erol, dün akşam saat 21.30 sıralarında Sömbeki Adası açıklarında rahatsızlandı. Sahil Güvenlik botu ile olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesine rağmen Erol kurtarılamadı. Erol’un kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi.

Nova Group ise olayın ardından yapılan açıklamada şu ifadeleri kullandı: “28 Temmuz’da gerçekleştirdiğimiz Muğla etabının son yarışında Nova takımının kaptanlığını yapan sevgili arkadaşımız Mustafa Erol, Sömbeki Adası’nın güneyinde gece saat 21:30 sıralarında kalp krizi geçirmiş, Sahil Güvenlik ekipleri ve 112 personelinin insanüstü çabalarına rağmen hayatını kaybettiğini üzülerek belirtmek isteriz.Kulüp yönetimi olarak tüm kulüp yönetimi olarak büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Bu trajik olay karşısında sporcu dostlarımıza ve yarış kurulumuza teşekkür ederiz.Merhuma Allah’tan rahmet dileriz.Erol ailesi,yakınları ve sevenleri ile tüm camiamıza başsağlığı dileriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu