Haber

Josef de Souza: Hayatta kalan bir çocuğu evlat edinebilirim

Türkiye’nin en büyük felaketlerinden biri olan Kahramanmaraş depremlerinin ardından bölge için yardım kampanyası başlatan Beşiktaş’ın Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, Mersin’e gelerek depremzedeleri ziyaret etti.

Çocuklar için oluşturulan oyun parkını ziyaret ederek onlarla fotoğraf çektiren Souza, depremzedelere büyük moral verdi.

“Onlar bizim çocuklarımız”

De Souza, bölgenin depremzedeleri en iyi şekilde ağırlayacak şekilde hazırlandığını söyledi.

“Burada çalışan herkese, gönüllülere ve yetkililere depremzedeleri burada güzel bir şekilde ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Herkes elinden geleni yapıyor, bunu gördüm, teşekkürler. Tüm Türkiye’ye vermek istediğim tek mesaj; bu çocuklara iyi bakın. Onlar bizim çocuklarımız. Ben de 4 erkek çocuk babasıyım. Onlar da her an babasız kalabilirler. Tüm Türk halkından istediğim bu çocuklara sahip çıkılması, onları yalnız bırakmamasıdır.”

“Evlat edinebilirim”

Depremde ailesini kaybeden bir kızı evlat edinmeyi düşündüğünü de söyleyen Brezilyalı futbolcu sözlerini şöyle tamamladı:

“Türkiye’de hükümetin evlat edinme sürecine katılmak isteyenler için bir web sitesi açtığını öğrendim. Kim bilir, Mersin gezimde ailemiz için bu kız için bir işaret alabilirim.”

haberagli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu