Haber

Kaş Belediyesi meclis toplantısı şubat ayı gerçekleştirildi

Kaş Belediyesi’nin Şubat ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Memnun Ulutaş başkanlığında yapılan toplantıda görüşülen gündem maddeleri oy birliği ile karara bağlandı.

Toplantıda konuşan Başkan Mutlu Ulutaş, meclis üyesi Uğur Çıralı’ya babasının vefatı nedeniyle taziyelerini iletti. Rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olan meclis üyesi Mehmet Koçyiğit’e geçmiş olsun dileklerini iletti.

Toplantıda Kaş Belediyesi norm kadrolarının yenilenmesi görüşüldü ve kabul edildi.

Polis memurlarına fazla mesai ücreti verilmesi konusu görüşüldü. 15 Şubat itibarıyla verilecek fiyat tavan fiyattan 1325 lira olarak belirlendi.

7-9 Mart tarihlerinde Almanya’da düzenlenen ITB Berlin Fuarı’na ve 1618 Mart tarihinde Rusya’da düzenlenen MITT Moskova Fuarı’na Kaş Belediyesi’nin katılımı görüşüldü ve kabul edildi.

Ahatlı Mahallesi’nde 19745,73 metrekare büyüklüğündeki 113 ada 29 parselde tarım ve hayvancılık tesisi alanı olarak yapılan 1/1000 ölçekli uygulamalı imar planı teklifi görüşüldü ve İmar Komisyonuna havalesine karar verildi.

Kaş Yat Limanı İmar Planı Tadil Teklifi konusu görüşüldü ve İmar Kurulu’na havale edildi.

Kaş Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren işletmelerin fiyat tarifelerinin yenilenmesi konusu görüşüldü ve Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesi kabul edildi.

Kaş Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin gelir tarifelerinin yenilenmesi konusu görüşüldü ve Plan ve Bütçe Kuruluna havale edilmesine karar verildi. Kısa müzakerenin ardından mecliste yapılan değerlendirmede gündem maddesi ilgili komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi.

Toplantı dilek ve temennilerle sona erdi. – ANTALYA

kozanajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu