Haber

Kılıçdaroğlu’ndan Davutoğlu’nun tartışmalı sözlerine çok tartışmalı bir yorum: Kriz olacak diyor, doğru.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun geçtiğimiz günlerde katıldığı programda kullandığı ifadeler tartışma yarattı. “Diyelim ki bir cumhurbaşkanı seçtiniz. O cumhurbaşkanı ‘Senin oyunun azdı, ben bu kararı alıyorum’ derse…” sorusuna da yanıt veren Davutoğlu, “Bunu söylediği an gelecek. Kriz olursa Meclis’ten desteğimizi çekeriz, ülke seçime gider.” ifadelerini kullandı. Katıldığı canlı yayında Ahmet Davutoğlu’nun gündem yaratan sözleri hakkında konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, ortağıyla 6’lı masada anlaştı.

“KRİZ GİDİYOR DİYOR, DOĞRU”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, “Sayın Davutoğlu’na soruyorlar. Ya biri çıkıp size dese, oyununuz ne, sesinizi çıkarmayacaksınız. Size bir hak verilmezse ya da bir şey söylese” mesela.Sonra kriz olacak diyor.?” dedim.

“MAKİNALARIN TÜMÜNÜN FARKINDAYIZ”

Sözlerine devam eden Kılıçdaroğlu, “Ayağa kalkıp 6’lı masada genel lidere söyleyebilir misiniz? Kaç arkadaş oynuyorsunuz, neden bu kadar çok konuşuyorsunuz? Biz başkandan nasıl söz alırız gibi. Biz bu sözü sofrayı dağıtmak için nasıl kullanabiliriz? Hepsinin farkındayız. Ama halkımızdan bizi sabırla dinlemelerini rica ediyoruz. Türkiye’yi düzelteceğiz, herkes sabırlı olsun.” sözlerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu