Haber

MKE Ankaragücü sezonun son antrenmanını yaptı

SporToto Harikalar Ligi’nin son haftasında Adana Demirspor ile karşılaşacak olan MKE Ankaragücü, sezonun son antrenmanını gerçekleştirdi.

MKE Ankaragücü, Süper Lig’in 2022-2023 döneminin son haftasında Adana Demirspor ile oynayacak ve ligi tamamlayacak. MKE Ankaragücü Teknik Müdürü Tolunay Kafkas, ligin son antrenmanı öncesi takım ve pozisyonları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kafkas yaptığı açıklamada, “Buraya geldiğimden beri en büyük desteği veren büyük Ankaragücü taraftarına çok teşekkür ediyorum. Daha iyi olabilirdi, bunun için çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Zor günler geçirdiklerini hatırlatan Kafkas, “Takım yaklaşık 11 aydır küme düşme hattındaydı. Geçen hafta Kayseri’yi yenerek ligde kaldık. Ziraat’te final oynamak istiyorduk. Türkiye Kupası Elimizdeki başarıyı maalesef kaçırdık.Gerçekleri bir kadroda konuşmak lazım.Geçen sene grup kuruldu şampiyon olduk.Bu sene grubumuz vardı tek formda yada Kümede kalmayı başardık.Ankaragücü bundan daha iyisini hak ediyor.Başta liderimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum.Geldiğimden beri en büyük desteği veren büyük Ankaragücü taraftarına da teşekkür etmek istiyorum. teşekkür ederim.Daha iyi olabilirdi.Bunun için çalışmaya devam ediyoruz.Ankaragücü’nü bu durumlara düşürmemek için elimizden geleni yapacağız.Burası çok büyük bir camia.Uygun bir kadro oluşturmak için elimizden geleni yapacağız.Geldik. Bu tribünlerin dışındayım.Ben bu takımın sadece teknik direktörüyüm.Sadece taraftarı değilim aynı zamanda. Bu pazarda temiz bir adımım var. Bunu tek başıma yapmadım. Bu kadroyu bir yere getirdik. Yarın yapacağımız son maçımızla dönemi bitireceğiz. Geniş bir yerli oyuncu portföyüne sahibim. Transfer süreci güçlü bir süreçtir. Değerli olan Ankaragücü’nün başarısı, birliği ve büyüklüğüdür. Şu anda grupta kiralık olan oyunculardan devam etmek istediğimiz oyuncular var, ayrılacaklar da var. Kitsiou, Ali Sowe ve Hanousek için farklı bir parantez açmak istiyorum. Bu kulübün hem karakterleri hem de oyunculuğu ile bu süreçte takıma büyük katkı sağladılar. Onlarla devam etmek istiyorum.” – ANKARA

haberagacoren.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu