Yaşam

Başrolünü Çağatay Ulusoy’un paylaştığı Yerli Netflix Dizisi “Kübra”nın 2. Sezonu Geliyor: İşte İlk Bilgiler ve Görüntüler

Netflix, Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı yeni yerli dizisini 18 Ocak’ta yayınladı. Kübra ‘ diye abonelerine teklifte bulundu. 8 bölümden oluşan ve Afşin Kum’un aynı isimli romanından uyarlanan yapım, farklı konusuyla izleyicilerden genel olarak olumlu yorumlar aldı. Bugün ise diziyi beğenenleri sevindirecek bir gelişme yaşandı.

Platform bugün yaptığı açıklamada Taylan Biraderler (Yağmur Taylan, Durul Taylan) dizisinin yayınlanacağını duyurdu. ikinci dönem geleceğini duyurdu. Ayrıca döneme ait ilk görseller de paylaşıldı.

Yeni dönem haziran ayında geliyor

Kübra 2. Dönem / Netflix

Netflix’ten yapılan açıklamaya göre Kübra’nın ikinci dönemi haziran ayında bekleyenlerle buluşacak. Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı yazıyor. Yönetmen koltuğunda yine Yağmur Taylan ve Durul Taylan’ı görüyoruz. İçeriğimizde Tüm görseller Kübra’nın 2. dönemine aittir.

Kübra 2. dönem konusu

Kübra 2. Dönem / Netflix

Netflix, dizinin yeni dönemiyle ilgili şu ifadeleri kullanıyor:

“Kübra hakkındaki gerçeğin ortaya çıkmasını inancının yeni bir sınavı olarak gören Gökhan’ın asıl çabası şimdi başlıyor. Onu ‘İlahi’ yapan sarsılmaz inancının kendisine verdiği güçle verdiği her kararın artık bir bedeli var; Yeni çıkmazlarda sadece düşman olarak gördüğü kişilerle değil, sevdikleriyle ve hatta kendisiyle de mücadele etmek zorunda kalacaktır. Peki Gökhan, Semavi olarak yürümeyi seçtiği yolda inancının gücüne sarılıp doğru yolu bulmayı hedeflerken, Kübra onun karanlıkları aydınlatmasına yardım edebilecek mi?

Kübra 2. sezon kadrosu

Kübra 2. Dönem / Netflix

Tıpkı ilk dönemdeki gibi Çağatay Ulusoy Seni başrolde göreceğiz. Ulusoy’un yanı sıra Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu, Nazan Kesal, Cihan Talay, Aytek Şayan, Meriç Rakalar, Deniz Işın, Onur Ünsal, Mehmet Davet Çıtanak ve Ahmet Mümtaz Taylangibi isimler de yer alacak.

Kübra 2. Dönem / Netflix

lacin-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu