Haber

Hayırsever depremzedeye anahtarı verdi ve gitti

AK Parti Ankara İl Başkanlığı’nın “Benim Evim Senin Evin” kampanyasından hareketle ismini vermek istemeyen bir hayırsever, konutunun kapılarını depremzedelere açtı. Elbistan’da evi yıkılan Meral Yıldırım, kendilerine kapısını açan hayırseverin anahtarı verdiğini ve oradan ayrıldığını söyledi.

Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi vuran asrın afetinde deprem bölgesinden Ankara’ya getirilen depremzedelere sıcak bir yuva bulma çalışmaları sürüyor. AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından başlatılan Benim Evim Senin Evin kampanyası yaralara merhem oluyor. Geçtiğimiz günlerde Elbistan’da terzi dükkanı işleten Özgen Yıldırım ve eşi Meral Yıldırım yeni bir yuva buldu.

Elbistan’da evi yıkılan Meral Yıldırım, evin hayırsever sahibine evinin kapısını kendilerine açtığı için teşekkürlerini ileterek, bu proje ile deprem mağduru vatandaşların mağduriyetlerinin giderileceğini ifade etti. ortadan kaldırıldı.

Meral Yıldırım: “Recep Tayyip Erdoğan elinden geleni yapıyor. Memnun kaldık. Yardım uzun bir yol kat ediyor. Elbistan’da yardım almayan yer yok. Yardım gidiyor. Devlet elinden geleni yapıyor. Devlet her yere ulaşmaya çalışıyor. Ben halimden memnunum. Cumhurbaşkanımızdan evlerimizi yapmasını, bizi evlerimize yerleştirmesini istiyoruz. Millet, devlet, el ele, hepimiz bir olmalıyız. Halkımız da birlik oldu” dedi.

Depremzede Özgen Yıldırım ise devletin şefkatli anneden yana olduğunu söyleyerek, devletin kendilerine sahip çıktığını ve yapılan yardımlardan memnun olduklarını vurguladı. Yıldırım, “Başımıza gelen bu musibette devlet her zaman yanımızda oldu. O anı ancak yaşayanlar bilebilir. O anlarda felaketi yaşamak çok zordu. Çok şükür ailece can kaybımız olmadı. Harika zamanlar geçirdik. Allah devletimizin ve Cumhurbaşkanımızın yardımcısı olsun. Bize büyük fırsatlar sunuldu. Yoksulların ve yetimlerin koruyucusu oldu. Allah herkese böyle bir devlet başkanı nasip etsin” dedi.

KAYNAK: HABER7

haber-hayrat.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu