Haber

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: “Tayyip Erdoğan devrimci bir adamdır”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: “Tayyip Erdoğan devrimci bir adamdır”

Bakan Soylu, Fatih’te gençlerle sahur yaptı

İSTANBUL – İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Herkese tekrar hatırlatmak gerekiyor. Bu ülkede uçağa sadece zenginler binerdi arkadaşlar. Uçağa binmek zenginlik göstergesiydi. Bu ne zaman değişti biliyor musunuz? Tayyip Erdoğan’la değişti. Hiç abartı yok. Bu Tayyip Erdoğan’la maç. Bu arada değişti. Tayyip Erdoğan’la halk uçağa binmeye başladı. Tayyip Erdoğan devrimci bir adamdır” dedi.

AK Parti Gençlik Kolları’nın Fatih’te düzenlediği sahur programına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan katıldı. Programda konuşan Soylu, “Terör örgütlerinden korkmuyorum. Onlarla uğraşlar ortada ama dünyanın en büyük temel sorunlarından biri kültür terörü. Kültür terörü ile karşı karşıyayız. Bu çok net ve net. Aile yapısı, ahlakı, büyük küçük her ülkenin medeniyeti kendinedir.Tarihimizi, dinimizi, inanç değerlerimizi, örf ve adetlerimizi, analarımızın ne yaptığını belirlemeye yönelik bir kültür terörü ile karşı karşıyayız. Babalar öğretti bize. Buna karşı bir şey söylediğinizde gericisiniz. Arkadaşlar biz sadece darbelerle uğraşmıyoruz. Onlarla uğraşıyoruz çünkü biz çok çektik, terörle. “Meşgulüz. Bunlarla uğraşıyoruz. Ancak en temel sorunlarımızdan biri de her ülkenin altını oymaya çalışmaları. İnsanları değiştiriyorlar, para veriyorlar, sanal prestij veriyorlar, sanal prestijle ülkeleri yok etmeye çalışıyorlar. Her yerde bu böyle işliyor.” ifadelerini kullandı.

Soylu, “Avrupa’nın boyasının Amerika’nın boyasının üzerine döküldüğünü gördük” dedi. İngiltere’de ne yaptığını bilen var mı? Örneğin, bir kral, bir kraliçe veya bir başbakan bir sistemde neyi ifade eder? Bunu aslında geçtiğimiz günlerde çok net bir şekilde gördük. top, şimdi değiştirecekler, ayıp olmasın diye değiştiremezler. Peki demokrasi ile değiştirdiler mi? Hayır, beğenmediler. Çabuk değiştiler. Peki siz nasıl demokrasinin beşiğisiniz? 3 ayda 3 başbakan değiştirdiler. 3 ayda 3 farklı parti kongresi yaptılar. Nasıl bir partidir bu hızla siyaset değiştiren? Başbakan olmazsa anlayamaz.” dedi.

“Avrupa, Amerika’nın konvoyundaki katırdır”

Avrupa’yı hedef alan Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bir kış hesabı yapamayan, bir sonraki kışı planlayamayan, ben bu dünyayı yumuşak bir seviyeden yönetirim diyen Batı, Avrupa bir müfreze haline geldi. Ağabeyiniz olarak size şunu söylemek isterim ki; Avrupa diye bir şey yok kafanıza uydurmayın Amerika var Avrupa Amerika’nın konvoyunda katır katır hiçbir özelliği yok.” söz konusu

“Tayyip Erdoğan devrimci bir adamdır”

Bakan Soylu, “Herkese bir kez daha hatırlatmak gerekiyor. Bu ülkede eskiden zenginler uçağa binerdi arkadaşlar. Uçağa binmek zenginlik göstergesiydi. Bu ne zaman değişti biliyor musunuz? Tayyip Erdoğan’la değişti. Abartı yok Tayyip Erdoğan’la bu değişti.Tayyip Erdoğan Millet uçağa “Tayyip Erdoğan” ile birlikte binmeye başladı. Devrimci bir adam. AK Parti devrimci bir siyasi partidir. Siyasi yelpazedeki yeri belirlenirse tam olarak budur. Değerleriyle devrim niteliğindedir. Yavuz’dur. Türkiye’nin alt yapısı hazır size, dizginlerini geleceğe koşabilen bir Türkiye kaldı.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu