Haber

İmamoğlu’ndan Sinan Ateş’in baba evine taziye ziyareti: Sürecin takipçisi olacağız

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ekrem İmamoğlu, Bursa’da çeşitli temaslarda bulundu. İmamoğlu, Ankara’da suikast sonucu öldürülen Dava Dernekleri eski Genel Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun babaevini ziyaret etti.

ATEŞ’İN AİLESİNE ŞARTLI ZİYARET

Baba Musa Ateş ve ailesine başsağlığı dileyen İmamoğlu’nun görüşmesi 20 dakika sürdü. İmamoğlu, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

“DÜŞÜNÜYORUZ, ACIYI PAYLAŞIYORUZ”

İBB Lideri Ekrem İmamoğlu, “Davaya uğradık, acıyı paylaştık. Adalet olmadan elbette insanların yüreği yanmaz.

“SÜRECİ TAKİP EDECEĞİZ”

Adaletin tecelli etmesi için Sinan hocamızın bu sürecini takip edeceğiz. Bu ülkede birçok aile faili meçhul cinayetlerle yaralandı. Hala çözülmedi, dolaplarında. Bu ve bunun gibi süreçleri ülkemizde yaşatmayacağız” dedi.

18 KİŞİ TUTUKLANDI

Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında, olayın azmettiricisi olduğu iddia edilen “Dodo” lakaplı Doğukan Çep, Emre Yüksel ve avukat S.Ö. aralarında 2 özel harekat polisinin de bulunduğu çok sayıda kişi tutuklandı. Emre Yüksel’in MHP genel başkan yardımcısının özel sekreteri olduğu iddia edildi ancak bu tezler MHP tarafından yalanlandı.

SİNAN ATEŞ KİMDİR?

Devlet Bahçeli’nin talimatıyla 2019’da Ülkü Ocakları Genel Başkanı olan Sinan Ateş, İYİ Parti’nin kuruluşunda MHP yönetiminden yana olanları sert şekilde eleştirdi. Sinan Ateş, MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli’nin isteği üzerine 2 Nisan 2020 tarihinde başkanlık görevinden istifa ederek Hacettepe Üniversitesi Tarih Bölümü’nde göreve başladı. Sinan Ateş evli ve iki çocuk babasıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu