Yaşam

Başkan Deveciler: “Gençlerimiz Geleceğimizdir”

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, 2022-2023 eğitiminin tamamlanmasıyla Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi (BUBFA) öğrencileri ile mezuniyet töreninde bir araya geldi.

Mezuniyet törenine Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Burhaniye Emniyet Müdürü Metin Kartal, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı M. Oğuzhan İlban, ilçe protokolü, akademik ve idari çalışanlar, öğrenciler ve aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde konuşma yapmak üzere kürsüye çıkan Önder Deveciler; ‘Sevgili öğrenciler, Burada bilimin ışığında bilgi edindiniz, edindiğiniz bilgilerle daha doğru düşünecek, yargılayacak, yanlışları söyleyecek ve özgür düşüneceksiniz. Kendinize, ailenize ve ülkemize karşı sorumluluklarınızın olduğunun bilinciyle yapacak çok işiniz var ama unutmayın ki her son bir başlangıçtır, size inancım tam ve profesyonel basamakları hızla tırmanacaksınız. Laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti’mizi aydınlık, çağdaş, bilimin peşinden koşan, bilimin ışığında özgür düşünen yarınlara taşıyacağınıza inancım tamdır. Sizlerin bu günlere gelmenizde payı olan, niyetleri parlak ailelerinizi, üniversitemizi, hocalarımızı, Burhaniye ilçemizi unutmamanızı rica ederim. Hepinize iş hayatınızda sağlıklı, mutlu, güzel ve başarılı bir yıl diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından 2022-2023 eğitim öğretim dönemini derece ile tamamlayan öğrencilere başarı belgeleri ve ikramlarda bulunuldu. Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, 2022-2023 eğitim öğretim dönemini okul birincisi olarak tamamlayan Halit Ümit’e başarı belgesi ve hediyesini takdim etti. 2022-2023 eğitim öğretim dönemini okul üçüncüsü olarak tamamlayan Melek Özdemir, başarı belgesini ve hediyesini Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’e takdim etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-yesilli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu