Haber

Batman’da uyuşturucu satışını engellemeye çalışan kadına saldırı

BATMAN’da evinin çevresinde bulunanlara “Burada uyuşturucu satmayın” diyen Vesile Çiftçi’ye saldıran zanlılardan AG tutuklanırken, SG isimli kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, 4 Ağustos akşam saatlerinde Seyitler Mahallesi’nde meydana geldi. Evinin çevresinde gördüğü kişilere ‘Burada uyuşturucu satmayın’ diyen Vesile Çiftçi, kendisine sopa ve taşlarla tepki gösteren 6 kişilik grup içindeki biri kadın 2 kişinin saldırısına uğradı. Haber verilmesi üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Çiftçi, yapılan ilk müdahalenin ardından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Çiftçi, tedavisinin ardından zanlılar hakkında suç duyurusunda bulundu. Güvenlik kameralarına da yansıyan, kadın zanlıların Çiftçi’nin saçından çekip taş attığı, erkek zanlının ise kafasına sopayla vurduğu olayla ilgili çalışma yapan polis AG adlı erkek ve SG adlı kadını gözaltına aldı. Bir sopa.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan AG tutuklanarak cezaevine gönderilirken, SG adli kontrolle serbest bırakıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu